foto

Edit Soós

  • nar. 7.8.1934
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 13.7.2008 (73 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nincs kegyelem
2006 A hét nyolcadik napja
2005 Az igazi Mikulás
Blondýn v maléru
Csudafilm
2003 Rózsovy písně
2001 Anarchisták
Bizarr románc (Tanyasi dekameron)
1995 Ébredés
1994 Az álommenedzser (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1989 Iskolakerülők
1986 Fekete kolostor (TV film)
1985 A vörös grófnő
Gyerekrablás a Palánk utcában
1983 A piac (TV film)
A tranzitutas (TV film)
Hungarian Dracula (TV film)
Konec zázraku
Viadukt
1982 Srdeční problémy
1981 Dočasný ráj
Holnap kupaszerda (TV film)
Střepy
1980 Bolondnagysága (TV film)
1977 Počestná noc
1976 Tizenegy több, mint három (TV film)
1975 Nedokončená věta
1974 Aranyborjú (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 A labda (TV film)
Hasičská ulice 25
1972 Romantika
1971 V městě čeká láska
Áradat (TV film)
1970 Konec psychologa
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
1969 Alfa Romeó és Júlia
Ismeri a szandi mandit?
Sziget a szárazföldön
Vymrštěný kámen
1968 A Hamis Izabella
Byl jsi prorokem, miláčku
1967 A múmia közbeszól
Ahoj, Věro!
Büdösvíz
Nem várok holnapig...
1966 Chladné dny
Minden kezdet nehéz I-II
Tüvétevök (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
1964 Özvegy menyasszonyok
1963 Az attasé lánya (TV film)
Kertes házak utcája
1962 Húsz évre egymástól
1960 Daleká je cesta domů
Nabídka k sňatku
1959 Pěšky do nebe
1957 Külvárosi legenda
Mese a 12 találatról
O půlnoci
1956 Az élet hídja

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 12 (E12)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
Vendégségben (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace