foto

Abi Tucker

  • nar. 22.1.1973 (48 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 The Secret Life of Us (TV film)
Život s vrahem (TV film)
2000 Angst
Řecký blb
1999 Envy

TV seriály

2014 Old School (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
2004 Love Bytes (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Big Schmooze (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky