foto

Christianne Hirt

  • nar. 20.3.1968 (51 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Child of Mine (TV film)
1999 Heart of the Sun
1998 Ohnivá bouře
1996 Lyddie (TV film)
1994 Cowboy
1993 Born Too Soon (TV film)
For the Moment
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
1990 Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
Sylvan Lake Summer
1989 C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
1988 Blades of Courage (TV film)
Dvojí život (TV film)
First Season, The
Znásilnění
1987 Malone
1986 Brothers by Choice (TV film)
Bullies
Osudná neděle (TV film)
1985 Brotherly Love (TV film)
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
Líbá, Mary (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
Secrets of a Married Man (TV film)

TV seriály

2005 Tajná služba (TV seriál)
1998 Eyes of a Cowboy (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zevnitř (S02E13)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Object of Desire (S03E19)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Černý květ (S05E03)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Higher Education (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace