foto

Christianne Hirt

  • nar. 20.3.1968 (51 let)
    Ontario, Kanada

Herecká filmografie

Filmy

2005 Child of Mine (TV film)
1999 Heart of the Sun
1998 Ohnivá bouře
1996 Lyddie (TV film)
1994 Cowboy
1993 Born Too Soon (TV film)
For the Moment
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
1990 Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace