foto

Joseph Lorenz

  • nar. 26.6.1960 (60 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kaviár
2016 Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
2015 Der Blunzenkönig
2014 Eine Liebe für den Frieden – Bertha von Suttner und Alfred Nobel (TV film)
2013 Ráj: Naděje
2011 Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film)
Na prahu osmdesátky
2010 Buried in Tucson

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Die Schwarze Witwe (S02E05)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Dominik Fiedler (S06E09)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Der dritte Mann (S11E09)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Mittelpunkt und Ende (E10)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Der letzte Wille (E12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Irrläufer (S08E13)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Die Erlösung (E04)
Der Verdacht (E02)
Der Schuss (E01)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nachtfalken (S05E05)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abgehört (S04E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

2015 Zwischen Medizin und Religion (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky