foto

Kai Lehtinen

  • nar. 31.7.1958 (62 let)
    Kerava, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heavy Trip
Veljeni vartija
2017 Linnan juhlat (TV film)
2016 Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
2014 Kummeli V
Päin seinää
2012 Punainen nauha (TV film)
2011 Sudenveistäjä (studentský film)
Syvälle salattu
2009 Havukka-ahon ajattelija
2008 Päätalo
Suuri performanssi (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Slib
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2003 Beatlehem (TV film)
Mosku - lajinsa viimeinen
Raid
Vieraalla maalla
2000 Kuningas Hidas
1999 Kulkuri ja joutsen
Rikos ja rakkaus
Rukajärven tie
Sestřička
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
1997 Juhannustarinoita
Pekko ja unissakävelijä
Siivoton juttu (TV film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
Tomas
1995 Suolaista ja makeaa
1994 Aapo
Anita
Marja (TV film)
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
Puhallus (TV film)
1991 Postia marsalkalle (TV film)
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1986 Baby Love (TV film)
1985 Miehen Tie II (studentský film)
1984 Tuhkimo (studentský film)

TV seriály

2019 Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (8)
Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Koti (S01E09)
Kyyninen vesittäjä ja kuningatar nolo (S01E07)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Päätöksiä (S03E06)
Lemmenhuolia (S03E05)
Kuka on kukin (S03E04)
další epizody (6)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Wanha toweri (S02E10)
Rata II (S02E09)
další epizody (5)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
Karaokekuningas (S02E01)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Kuoleman askelmerkit (E06)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
Rapman (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Nuijasota - 1500-luvun tarinoita (TV seriál)
Pappa rakas (TV seriál)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Voimalla seitsemän miehen (E12)
Tulojuhlat (E11)
Talonpojiksi (E10)
další epizody (12)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Kosto (E02)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)
2003 Raid paha parempi (TV film)
1999 Kirjailija Tervo palaa rikospaikalle (TV film)
1994 Turkan lapset (TV film)
1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Umur
1999 Erakkorapu (TV film)

Dokumentární

2005 Jari Isometsän hiihto- ja voitelukoulu

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Erakkorapu (TV film)

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky