foto

Vlado Zboroň

  • nar. 5.9.1960 (60 let)
    Námestovo, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Služebníci
2019 Amnestie
Ostrým nožem
2018 Spolu (studentský film)
2016 Agáva
I Want to Believe (studentský film)
2015 Postup (studentský film)
2014 Děti
Jak jsme hráli čáru
Živé žraloky (studentský film)
2013 Rodina (studentský film)
2011 Poslední autobus
Čerešňový chlapec (TV film)
2007 Láska (pravdivý príbeh o Zorrovi)
Muzika
2003 Čas vlků
2000 Duhová panna (TV film)
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1996 Suzanne
1995 Dušička (TV film)
Exit II - Verklärte Nacht
Lúpež dejín (TV film)
Scény z nemanželského života (studentský film)
1994 O Jankovi kľúčiarovi (TV film)
Vášnivý polibek

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
2017 Rex (TV seriál)
Namiesto slobody smrť (E02)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Sekerovci (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky