foto

Vlado Zboroň

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spolu (studentský film)
2016 Agáva
I Want to Believe (studentský film)
2014 Děti
Živé žraloky (studentský film)
2013 Rodina (studentský film)
2011 Poslední autobus
2007 Láska (pravdivý príbeh o Zorrovi)
Muzika
2003 Čas vlků
2000 Duhová panna (TV film)
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1996 Suzanne
1995 Dušička (TV film)
Exit II - Verklärte Nacht
Lúpež dejín (TV film)
1994 O Jankovi kľúčiarovi (TV film)
Vášnivý polibek

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
2010 Sekerovci (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace