foto

Heikki Luukas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Isältä pojalle
1994 Rondaus
1989 Mies pimeästä (TV film)
1987 Toukokuun yön tarinoita (TV film)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Huomenna
Maailman paras (TV film)
Muuan yö (studentský film)
Paperienkelit (TV film)

TV seriály

1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Hyvien ihmisten kylä (TV seriál)
1990 Ruusun aika (TV seriál)

Dokumentární

1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky