foto

Jan Wieczorkowski

  • nar. 24.2.1972 (48 let)
    Rabka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dywizjon 303
2017 Na układy nie ma rady
2015 Spravedlivý
2014 Dżej Dżej
Warsaw by Night
2010 Milczenie jest złotem
2009 Demakijaż
Nigdy nie mów nigdy
U Pana Boga za miedzą
2008 Pora mroku
2007 Nikdy nezestárnout (TV film)
U Pana Boga w ogródku
2005 1409
Molly's Way
2004 Cyrano
Niedosyt
2002 Nie pal
2000 Enduro Bojz
Malá Vilma: Poslední deník
Pierwszy milion
To jsem já, zloděj
1999 Córy szczęścia
1998 U Pana Boga za piecem
1997 Musisz życ
1996 Dzien wielkiej ryby

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zaginiona wdowa (E08)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S15E11)
Episode 8 (S15E08)
Episode 6 (S15E06)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S14E11)
Episode 1 (S14E01)
Episode 12 (S13E12)
další epizody (5)
2018 Korona królów (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S12E08)
Episode 12 (S11E12)
Episode 11 (S11E11)
další epizody (11)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Miasto skarbów (TV seriál)
Złoto Hunów (E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 7 (S06E07)
Episode 3 (S06E03)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (7)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (17)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reggae (S16E11)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (8)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Życie to powieść (S07E08)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (5)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Rezydencja (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (10)
Nowa (TV seriál)
Prawdziwa miłość (E12)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (18)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Hela w opałach (TV seriál)
Święta, święta (S03E13)
Problemy z Kacprem (S03E12)
Wieczór w operze (S03E11)
další epizody (6)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Gdy zobaczysz spadającą gwiazdę (S01E14)
Hela w centrum wydarzeń (S01E10)
Moja młodsza siostra (S01E08)
další epizody (8)
2004 Oficer (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Pokój 107 (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Fort Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky