foto

Marie Favasuli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sous la peau
2010 Hlava na hlavě
Majorité opprimée
2008 Mé hvězdy a já
2007 Regarde-moi
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
Vytrvalí
2004 La nourrice (TV film)
Superstar
Vše o orgasmu
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)

TV seriály

2019 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Question de goût (S06E01)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace