foto

Malcolm McDowell

  • nar. 13.6.1943 (76 let)
    Horsforth, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

New York Film Critics Circle

Herecká filmografie

Filmy

2020 Diamond in the Dust
2019 Bombshell
The Mystery of Casa Matusita
Wizardream
2018 Abnormal Attraction
Corbin Nash
Dreams I Never Had
2017 American Satan
Culture of Fear
Death Race 2050
Grow House
Mississippi Murder
Walk of Fame
Yamasong: March of the Hollows
2016 31
Mind's Eye
2015 Bereave
Duše špióna
Kids vs Monsters
Lady Psycho Killer
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
2014 Free Fall
Láska po anglicku
Mischief Night
Shock Value
Tbilisi, I Love You
2013 Employer, The
Richard: The Lionheart
Sanitarium
Zombex
2012 A Green Story
Amputace
Antiviral
Experiment Philadelphia (TV film)
Návrat do Silent Hill 3D
Silent Night
Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
Upírky
2011 Lego Hero Factory: Divoká planeta
Nenávidím L.A
No Rest for the Wicked: A Basil & Moebius Adventure
Suing the Devil
The Artist
Unleashed, The
2010 Barry Munday
DC Showcase: Green Arrow
Golf in the Kingdom
Kniha přežití
Monster Butler
Nemilosrdná pohledávka
Panna nebo orel
Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2009 Halloween II
Super Rhino
Vysaj si
2008 Bolt - pes pro každý případ
Coco Chanel (TV film)
Delgo
Soudný den
2007 Exitz
Halloween
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
The List
2006 Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Shooting 'Egypt' in India
2005 Cut Off
Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
I slova zabíjí
Zerkalnyje vojny: Otraženije pervoje
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Dorian
Evilenko
Ohnivý oceán
Pinocchio 3000
Tempesta
V dobré společnosti
2003 Company
Pomsta bratra
Red Roses and Petrol
Tempo
Zabydleni
2002 Jsem agent
Král skřítků
Mezi cizinci
Shadow Realm (TV film)
Čistič
Žhářka 2 (TV film)
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
Princezna zlodějů (TV film)
Černá díra
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Nejlepší gangster
Ostrov smrti (TV film)
St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1999 Can of Worms (TV film)
Láska krvácí
Smrtelná hrozba
Southern Cross
Takový jsem byl
1998 Fatal Pursuit
Prvních 9 1/2 týdne
Zahrada zla
1997 2103: The Deadly Wake
Asylum
Big Brass Ring, The
Láska na druhý dotek
Pan Magor
1996 Amanda's Game
Night of About 14 CBS Stars (TV film)
Ringer
Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
The Little Riders (TV film)
Where Truth Lies
Yesterday's Target (TV film)
1995 Dangerous Indiscretion
Malí rytíři kulatého stolu
Pancéřová holka
Sharks of the Red Triangle
Smrtelná léčba
Úder pěstí
1994 Cyborg 3: Záchrana rasy
Nesmrtelný (TV film)
Otázky srdce (TV film)
Prostě úžasná
Second Greatest Story Ever Told, The (TV film)
Star Trek VII: Generace
1993 Bopha!
Vent d'est
Vlak do pekla
1992 Chain of Desire
Hráč
1991 Atentát na cara
In the Eye of the Snake
1990 Disturbed
Exterminátor
Il Maestro
Jezebel's Kiss
Maggio musicale
Měsíc 44
Sněhurka a jak to bylo dál
Ven z temnoty
1989 Mortacci
Podnikejte ve vězení
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
Západ slunce
1987 Caller, The
1986 Monte Carlo (TV film)
1985 Arthur the King (TV film)
Gulag (TV film)
1983 Cross Creek
Létající oko
Silvestrovské představení
1982 Kočičí lidé
Nemocnice Britannia
1980 Look Back in Anger
1979 Caligula
Tigers Are Better Looking
Čas po čase
Štvanci
1978 She Fell Among Thieves (TV film)
1977 Hardcore
1976 Collection, The (TV film)
Pouť zatracených
Stíhači, na start!
1975 Royal Flash
1973 Šťastný to muž
1971 Běsnící měsíc
Mechanický pomeranč
1970 Postavy v krajině
1969 Happy (TV film)
1968 Kdyby...
1967 Smůla na patách

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
On Shaky Ground (S03E09)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
A World Between Worlds (S04E13)
Wolves and a Door (S04E12)
2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Love (E09)
Jeff & Some Energy Trading (E02)
Jeff & Some Honor Killings (E01)
Welcome to the Wayne (TV seriál)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
další epizody (8)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (10)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Mozart with the Bacon (S01E08)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)
další epizody (6)
Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Spirits in the Material World (S04E09)
Falcon's Nest (S04E08)
další epizody (10)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Shoot to Thrill (S03E09)
Out of the Blue (S03E08)
další epizody (10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do vázání uzlů (S04E10)
Válka o studovnu (S04E04)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Waiting on a Friend (S02E09)
Last Dance (S02E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Bachelor Party (S01E09)
The Bangover (S01E08)
další epizody (10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn zachraňuje Dartha Vadera (S06E01)
Vincentův svět (TV seriál)
Konec (S08E08)
2010 Hero Factory (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Manžetový knoflíček (S08E16)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Stačí trochu dát (S06E12)
Vyděšený k smrti (S06E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Zlosynové (S03E08)
Světlo zmírá (S03E06)
Andělé a zrůdy (S03E05)
další epizody (6)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Příběhy s poučením (S02E09)
Drtivé vítězství (S01E22)
0,07 % (S01E19)
další epizody (4)
Robot Chicken (TV seriál)
Moesha Poppins (S03E10)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
Podivné dny (S03E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
další epizody (5)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Teen Titans (TV seriál)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Pip (S04E14)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Lidská obsluha (S05E07)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Ruby (TV seriál)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Wing Commander Academy (TV seriál)
1995 Batman (TV seriál)
Showdown (S04E02)
1994 Frasier (TV seriál)
Vraťte mu to křeslo (S01E19)
1993 Motomyši z Marsu (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Reluctant Vampire (S03E07)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1967 Sat'day While Sunday (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)

Dokumentární

2016 Heroes Manufactured - a.z.
In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
The Search for Life in Space - vyp.
2014 Kubrick Remembered
2012 Pokoj 237
2011 Byl jednou jeden film: Mechanický pomeranč (TV film)
2008 Anatomy of Catastrophe: The Making of 'Doomsday'
Blue Gold: World Water Wars
Hrdinové: Exkluzivní speciál (TV film)
Michael Lives: The Making of 'Halloween'
2007 AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition (TV film)
Never Apologize
2006 O Lucky Malcolm!
Secret World of Superfans, The
2005 Jaws of the Pacific (TV film)
2003 Il était une fois... (TV seriál)
2001 Stanley Kubrick: Život v obrazech
2000 Faces of Evil (TV film)
Still Tickin': The Return of A Clockwork Orange (TV film)
1999 Stanley and Us
1998 Nazis: The Occult Conspiracy
1996 The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
The Invisible Man (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1987 It Was 20 Years Ago Today
1982 Compleat Beatles, The
1981 Documentary on the Making of 'Gore Vidal's Caligula', A
1972 Examination of Stanley Kubrick's 'A Clockwork Orange', An (TV film)

Hudební videoklipy

2009 Slipknot - Snuff (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2003 AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(262)