foto

Mária Markovičová

  • nar. 29.8.1908
    Radvaň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.11.1984 (76 let)
    Stupava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Cukor (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
1981 Prípad Evy Burdovej (TV film)
Starý včelár (TV film)
Syn človeka (TV film)
1980 Hordubal
Najatý klaun (TV film)
Nevera po slovensky
1979 Choď a nelúč sa
Eugen Onegin (TV film)
Víno z Jerezu (TV film)
1978 Krutá ľúbosť
Na vysokej skale: Prekliata (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Dvere dokorán
Počúvajme slnko (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Súkromná vojna
V metelici času (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
1976 Anjel prichádza oknom (TV film)
Demeterovci (TV film)
Prázdniny u starej mamy (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)
Ešte sa nevraciam (TV film)
Objav v lese (TV film)
Stretnutie
Tetované časom
Škaredá dědina
1974 Koho si vybral vrah (TV film)
Sněhové mraky
Veľká noc a veľký den
Vír (TV film)
1973 Skrytý prameň
Vrchárska balada (TV film)
1972 Javor a Juliana
Rodinná slávnosť (TV film)
Človek na moste
Žiarlivosť (TV film)
1971 Hľadači svetla
Mŕtve oči (TV film)
Polnočná večera (TV film)
Zlozor
1969 Generácia (TV film)
Rodáci (TV film)
Traja z deviateho poschodia (TV film)
1968 Jasná záležitosť (TV film)
Opatrná voľba (TV film)
Predposledné dni (TV film)
Stopy na Sitne
1967 Ženský zákon (TV film)
1966 Jeden deň pre starú paniu
Vrah zo záhrobia
Živý bič (TV film)
1965 Kľúč (TV film)
Nylonový mesiac
1964 Senzi mama
1962 Hra bez lásky (TV film)
Polnočná omša
Tam za lesem
1961 Pokorené rieky
Vždy možno začať
1960 Přerušená píseň
1954 Drevená dedina
1951 Lazy sa pohly

TV seriály

1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

1970 Mária Markovičová (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace