foto

Nathalie Paulding

  • nar. 17.5.1985 (33 let)
    Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 96 Souls
2008 Last Call
2007 Pocit viny
2003 Bringing Rain
2001 Šikana
1999 Puppet

TV seriály

2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S06E06)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S03E01)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Sunny, Like Sunshine (S01E06)
Hell Is What You Make of It (S01E04)
Anywhere But Here (S01E02)
další epizody (4)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1997 Leonard Bernstein's New York (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace