foto

Robyn Nevin

  • nar. 25.9.1942 (76 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bohové Egypta
2015 Death in Bloom
Ruben Guthrie
Stories I Want to Tell You in Person (TV film)
2013 The Broken Shore (TV film)
2011 Oko uragánu
2003 Bad Eggs
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
1999 Halifaxová, soudní psychiatr - Vraní vražda (TV film)
1997 Můj dům, můj hrad
1996 Halifaxová, soudní psychiatr - Kolíbka a tak dále (TV film)
1995 Andělské dítě
Halifaxová, soudní psychiatr - Ukojení (TV film)
1994 Resistance
Trefa
1992 Greenkeeping
1990 Hlubiny srdce (TV film)
1988 Smaragdové město
1984 Conferenceville (TV film)
Coolangatta Gold, The
For Love or Money (TV film)
1983 Careful, He Might Hear You
Goodbye Paradise
1982 Fighting Back
1980 A Toast to Melba (TV film)
1978 Irčan
Zpěv o Jimmiem Blacksmithovi
1976 Caddie
Čtvrté přání
1973 Libido
President Wilson in Paris (TV film)
The Taming of the Shrew (TV film)

TV seriály

2018 Back in Very Small Business (TV seriál)
2016 Cleverman (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Dark Creator (S01E05)
A Rainbow Above Us (S01E04)
The Edge of the Universe (S01E03)
další epizody (4)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1985 Hanlon (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1980 Water Under the Bridge (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1973 Our Man in the Company (TV seriál)
1971 The Comedy Game (TV seriál)

Dokumentární

2012 Raising the Curtain (TV seriál)
1998 The Edge of the Possible - vyp.
1984 Making the Coolangatta Gold (TV film)
1983 For Love or Money

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace