foto

Douglas Welbat

  • nar. 25.4.1957 (62 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vater Morgana
2006 7 trpaslíků
2004 7 trpaslíků
1998 Das Mambospiel
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
König & Consorten (TV film)
1986 Flieger, Der
1983 Ruhe sanft, Bruno (TV film)
1979 Winterspelt 1944 (TV film)

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Překupníci (S02E21)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
Sturz mit Folgen (S03E21)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 7 trpaslíků
2001 Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)

TV seriály

1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace