foto

Tohoru Masamune

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chatter
The Silk Road
2016 Angelic Magica
2014 Sway
Želvy Ninja
2013 Crosstown
2012 The Monogamy Experiment
2010 Počátek
Smrt v Šanghaji
2008 Váleční ptáci (TV film)
iCarly: iGo to Japan (TV film)
2005 Gejša
2002 Ocha Cups for Christmas
1995 Yakuza Connection (TV film)
1994 Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1990 Psychopat ze San Francisca

TV seriály

2016 Americký táta (TV seriál)
The Enlightenment of Ragi-Baba (S14E03)
2015 Změna hry (TV seriál)
2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
Událost (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Rodinná pouta (S02E03)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S05E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Stanley (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Rabbit (S06E07)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part IV (S01E04)
1996 Mys (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zákrok (S04E19)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky