foto

Tohoru Masamune

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Angelic Magica
2014 Chatter
Sway
Želvy Ninja
2013 Crosstown
2012 Monogamy Experiment, The
2010 Počátek
Smrt v Šanghaji
2008 iCarly: iGo to Japan (TV film)
Váleční ptáci (TV film)
2005 Gejša
2002 Ocha Cups for Christmas
1995 Yakuza Connection (TV film)
1994 Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1990 Psychopat ze San Francisca

TV seriály

2015 Změna hry (TV seriál)
2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Rodinná pouta (S02E03)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S05E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Stanley (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace