foto

Simon Morzé

  • nar. 1996
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gandhi Hollywood
2018 L'Animale
Trafikant
2017 Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2016 Die Stille danach (TV film)
2015 Jeden z nás
2014 Boys Like Us
Schnell ermittelt - Erinnern (TV film)
Schnell ermittelt - Leben (TV film)
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
No Quick Fix (studentský film)
Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
2011 Po tvém boku (TV film)
2008 Annas zweite Chance (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Graues Leben (S15E01)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Louis Rauscher (S06E10)
Dominik Fiedler (S06E09)
Christine Zeitlberger (S06E08)
další epizody (10)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Alan Richter (S05E10)
Wolf Brennersdorfer (S05E09)
Viktor Urbach (S05E08)
další epizody (9)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Oh, Baby (E07)
Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Die Letzten ihrer Art (E10)
Kein Spaziergang (E09)
další epizody (11)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
Jana Solm (S04E11)
Tommi Hotarek (S04E10)
další epizody (11)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Karl Esch (S03E09)
Klaus Karner (S03E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Flächenbrand (S07E06)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (8)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Ben Bogner (S01E08)
další epizody (10)
2004 Hotel snů (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Habsburkové proti Osmanům (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky