foto

Veli-Pekka Oinonen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Laupeuden laitapuolella
2006 Muuttuuko ihminen
1994 Iron Horsemen
1989 Leningradští kovbojové dobývají Ameriku

Dokumentární

2011 Glasnost Rock - Rock Summer 88 (TV film)

TV pořady

1995 Lapinlahden Linnut! (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1987 Yölinja (TV pořad)
1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1984 Tilt (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace