foto

Jelena Nikolajeva

  • nar. 13.9.1955 (65 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Vaněčka
2005 Popsa

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
2014 Aljoškina ljubov (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vmestě s Veroj (TV film)
2017 Syn (TV film)

TV seriály

2019 Saškina udača (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky