foto

Kjell Lagerroos

  • nar. 29.9.1962 (57 let)
    Kemiö, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Syvälle salattu
2007 Oneway Ticket
2004 Zatuchlé vzpomínky
2001 Drakarna över Helsingfors
1999 Rukajärven tie
1998 Polykačka ohně
Smlouva na smrt
1996 Lovci
1994 Anita
1993 Drömmen om Rita
1990 Ystävät, toverit
1989 Dildo
Kotia päin
1988 Raseri
Tiikeri ja Lilja
1987 Päivä kaupungissa (studentský film)
1985 Miehen Tie II (studentský film)
Päiväsi ovat luetut (studentský film)
1984 Rotanpyydystäjä (studentský film)
Tuhkimo (studentský film)

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1993 Varusmiehestä reserviläiseksi
Varusmiehet
1991 Daddy and the Muscle Academy
Riksväg åtta
1987 Riders ja Backsliders (TV film)
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1985 Miehen Tie II (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Raseri

Střihačská filmografie

Filmy

1985 Miehen Tie II (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1985 Miehen Tie II (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky