foto

Liam Boyle

  • nar. 19.9.1985 (35 let)
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Repent Now
2015 Boys on Film 13: Trick & Treat
2013 Král ze Soho
2012 Truth or Dare
2011 Holka s prknem
Powder
2009 Zevláci
2007 Instinct (TV film)
2005 Báječná sedmička (TV film)
Láska + nenávist

TV seriály

2013 Skins (TV seriál)
Rise: Part 2 (S07E06)
Rise: Part 1 (S07E05)
2012 Scott and Bailey (TV seriál)
Divided Loyalties (S02E08)
Sidelines (S02E07)
Mould (S02E06)
další epizody (8)
2011 Vojandy (TV seriál)
Darkest Hours (S02E05)
Fight the Good Fight (S02E04)
Final Reckoning (S02E03)
další epizody (5)
2009 Vojandy (TV seriál)
Destinies (S01E05)
Trekkers (S01E04)
Codes of Honour (S01E03)
další epizody (5)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
Goldplated (TV seriál)
Innocence Project, The (TV seriál)
Northern Lights (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
The Street (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Baby (S03E03)
2005 Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky