foto

Timo Jurkka

  • nar. 6.10.1963 (56 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Seppo Goes Shakespeare (TV film)
2003 Rotanloukku (TV film)
2000 Pakkaus
1999 Force majeure (studentský film)
Sokkotanssi
1998 Säädyllinen murhenäytelmä
1996 Gabriel (TV film)
1989 Paratiisin kahleissa (TV film)
Pyörteissä (TV film)
1986 Enkelipeli (studentský film)
1984 Rotanpyydystäjä (studentský film)
Uuno Turhapuro armeijan leivissä

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Poikia ja rakastajia 2/3 (S03E05)
Poikia ja rakastajia 1/3 (S03E04)
Ihmispeto 1/2 (S03E02)
2018 Pihlajasatu (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Všech pět pohromadě (část první) (S02E01)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Sauna palaa (E04)
Toukolaiset (E02)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky