foto

Pekka Lammi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Paavo Pantteri (TV film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
1997 Kallion kuningas (TV film)
1996 Onnenseitti (TV film)
1990 Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)

TV seriály

1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Pudonneita (TV seriál)
1993 Enkelten siipi (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)

TV pořady

2003 Makaroff & Modig (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)
1984 Viikonlopputelevisio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace