foto

Simone de Beauvoir

  • nar. 9.1.1908
    Paříž, Francie
  • zem. 14.4.1986 (78 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Pour Djamila (TV film) - kniha
1995 All Men Are Mortal - kniha
1988 Donna spezzata, Una - kniha
1986 Weil's solche Liebe nicht täglich gibt (TV film) - kniha
1984 Krev těch druhých - kniha
Yksinpuhuja (TV film) - povídka

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky