foto

Robert Berlinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
2004 Foster Hall (TV film)
2003 Jane má schůzku (TV film)
2001 Nathan's Choice (TV film)
2000 Freddy (TV film)

TV seriály

2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
Up All Night (TV seriál)
Week Off (S01E10)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Facts (S02E10)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)
Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Silence (S02E04)
The Star Witness (S02E03)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Saving Wiz Tech: Part 1 (S02E06)
Alex in the Middle (S01E16)
Potion Commotion (S01E11)
Samantha Who? (TV seriál)
The Park (S02E08)
Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
Příběh dvou ledvin (S02E13)
Charita (S02E09)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Curb Your Dragon (S01E08)
Alex's Choice (S01E07)
další epizody (4)
Muži na stromech (TV seriál)
Smršť (S02E01)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Family Ties (S03E11)
S.O.B.s (S03E09)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Světla za trest (S01E08)
Arrested Development (TV seriál)
Prison Break-In (S03E07)
2004 Rodney (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Sarah a zakrslý Alan (S01E13)
Vůně cigaret a feromonů (S01E12)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Run of the House (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kdo koupí můj koš? (S02E13)
Dharma & Greg (TV seriál)
It's a Bird, It's a Plane, It's... My Wife (S05E15)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
The Other End of the Telescope (S02E14)
Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
Try to Remember This Kind of September (S05E06)
Intensive Caring (S05E01)
další epizody (4)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Mandatory Minimums (S01E20)
Studio sport (TV seriál)
Celebrities (S02E15)
Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Sleepless in San Francisco (S04E06)
Love, Honor & Olé! (S04E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cold Hearts (S06E17)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
Shane (S02E06)
Kafelnikov (S02E05)
Cliff Gardner (S02E03)
další epizody (10)
Dharma & Greg (TV seriál)
I Did It for You, Kitty (S03E05)
Play Lady Play (S03E04)
See Dharma Run (S02E16)
další epizody (4)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Richie's Song (S01E04)
Fat City (S01E02)
Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
The Six Southern Gentlemen of Tennessee (S01E11)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Dog Day Afternoon (S02E04)
Veronica's Great Model Search (S02E03)
Veronica's a Partner Now (S02E02)
další epizody (13)
1997 Pauly (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Brotherly Love (S01E09)
Veronica's First Date (S01E05)
Veronica's Husband Won't Leave (S01E03)
další epizody (4)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick má špatné svědomí (S02E15)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Love and Marriage (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
1994 Tom (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Tall Hopes (TV seriál)
Trouble with Larry, The (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Even Grandmas Get the Blues (S06E20)
1990 Sydney (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky