foto

Robert Berlinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
2004 Foster Hall (TV film)
2003 Jane má schůzku (TV film)
2001 Nathan's Choice (TV film)
2000 Freddy (TV film)

TV seriály

2010 Famílie (TV seriál)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Facts (S02E10)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)
Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Silence (S02E04)
The Star Witness (S02E03)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Saving Wiz Tech: Part 1 (S02E06)
Alex in the Middle (S01E16)
Potion Commotion (S01E11)
Samantha Who? (TV seriál)
The Park (S02E08)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Curb Your Dragon (S01E08)
Alex's Choice (S01E07)
další epizody (4)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Světla za trest (S01E08)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kdo koupí můj koš? (S02E13)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
The Other End of the Telescope (S02E14)
Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Mandatory Minimums (S01E20)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cold Hearts (S06E17)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Richie's Song (S01E04)
Fat City (S01E02)
Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Love and Marriage (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
1994 Tom (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Tall Hopes (TV seriál)
Trouble with Larry, The (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace