foto

Petar Valčanov

  • nar. 15.5.1982 (36 let)
    Plovdiv, Bulharsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petar Valčanov (1980, Plovdiv, Bulharsko) vystudoval Národní filmovou a televizní akademii v Sofii (2008) a hned ve svém debutu, dokumentu Pritča za života (2009), začal režijní spolupráci s K. Grozevovou, svou nynější ženou.

50. MFF Karlovy Vary

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Semeyna terapia
2016 Glory
2014 Lekce
2012 Skok
2010 Avariyno katzane

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Semeyna terapia
2016 Glory
2014 Lekce
2012 Skok
2010 Avariyno katzane

Režijní filmografie

Filmy

2018 Semeyna terapia
2016 Glory
2014 Lekce
2012 Skok
2010 Avariyno katzane

TV seriály

2016 Stolen Life (TV seriál)
2013 Darvoto na života (TV seriál)
2010 Stuklen dom (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Glory
2014 Lekce
2012 Skok

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Semeyna terapia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace