Reklama

Reklama

Jiří Novotný

Jiří Novotný

nar. 16.10.1984 (39 let)
Vsetín, Československo

Biografie

Jiří Novotný vystudoval Masarykovo gymnázium ve Vsetíně a poté obor režie a produkce na Filmové škole ve Zlíně. Pracoval pro regionální televizi Beskyd, pro kterou mimo jiné točil zpravodajské reportáže v Keni. Natáčel dokument o české ambasádě v Paříži, ve Francii natočil také dokument Un jour à Montmartre o malířích z Montmartre či celovečerní taneční projekt C´est la vie. Pro Českou televizi pak dokument Česká republika v Arles.

Působí ve společnosti Mejla Production, se kterou pracoval na řadě reklam a firemních prezentací. Také natáčel hudební klipy pro české i zahraniční kapely. Z regionálních kapel mimo jiné k písním Holubí kapely Docuku, Panenka kapely Fojti, Pod Makytú ve společné úpravě kapel STRAM a Dareband či dva klipy pro vsetínský sbor Song. Natáčel také klipy k písním Stop od Lucie Bílé či Crossroads držitelky Oscara Markéty Irglové.

Za hudební klip k písni The Darkness Within americké metalové legendy Machine Head získala Mejla Production v roce 2012 celosvětové ocenění Nejlepší metalový klip roku na serveru Loudwire.

StreamCZ

Kameraman

Filmy
2017

Tehdy spolu

2016

Děda

2011

Teplé škvarky (amatérský film)

Střihač

Filmy
2017

Tehdy spolu

2016

Děda

2011

Teplé škvarky (amatérský film)

Režisér

Filmy
2017

Tehdy spolu

2016

Děda

Pořady
2014

Baťa v kostce

 

Vši ve škole

Reklama

Reklama