foto

Rolf Liccini

  • nar. 2.12.1940
  • zem. 9.8.2010 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
1994 Skleněný dům (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Ausgetrickst (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)
Ron & Tanja (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
Der Geschichtenerzähler
Zugzwang
1988 Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1985 Drei und eine halbe Portion
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)

TV seriály

1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1985 Mustan Lohikäärmeen salaisuus (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)

TV seriály

1999 Horečka (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Peter Strohm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace