foto

Christian de Chalonge

  • nar. 21.1.1937 (83 let)
    Douai, Nord, Nord-Pas-de-Calais, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1991 Zloděj dětí
1990 Docteur Petiot
1981 Malevil
1978 Peníze těch druhých
1971 L'alliance
1968 O Salto

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky