foto

Gabriela Heclová

  • nar. 10.4.1998 (22 let)
    Praha, Česko

Biografie

Gabriela Heclová se narodila 10.4.1998 v Praze. Žije na Kladně.V 8 třídě začala chodit do Základní umělecké školy na zpěv. Momentálně chodí na pražskou státní konzervatoř. V 15 letech začala natáčet videa na youtube pod jménem Gabrielle Hecl. Teď je jedna z nejoblíbenějších českých youtuberek. V roce 2014 začala hrát v seriálu Svatby v Benátkách. Je samouk na piáno a chodí do školy na kytaru.

valiliall

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vánoční řezy
2016 Instalatér z Tuchlovic
2014 Kamila (studentský film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Chlad (S03E20)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Mořský vánek (S01E08)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Nejsledovanější

Hudební videoklipy

2020 Mirai ft. Nikol Štíbrová - Dej si roušku (hudební videoklip)
2018 Gabi - Painting (hudební videoklip)
Gabi - Stories (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Souboj coverů (TV pořad)
2016 NETuse (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad) - mod.

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Gabi - Painting (hudební videoklip)
Gabi - Stories (hudební videoklip)