foto

Gabriela Heclová

  • nar. 10.4.1998 (19 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gabriela Heclová se narodila 10.4.1998 v Praze. Žije na Kladně.V 8 třídě začala chodit do Základní umělecké školy na zpěv. Momentálně chodí na pražskou státní konzervatoř. V 15 letech začala natáčet videa na youtube pod jménem Gabrielle Hecl. Teď je jedna z nejoblíbenějších českých youtuberek. V roce 2014 začala hrát v seriálu Svatby v Benátkách. Je samouk na piáno a chodí do školy na kytaru.

Valentina "valiliall" Pilařová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vánoční řezy
2016 Instalatér z Tuchlovic
2014 Kamila (studentský film)

TV seriály

2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Mořský vánek (S01E08)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Nejsledovanější

TV pořady

2016 NETuse (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace