foto

Gabriela Heclová

  • nar. 10.4.1998 (20 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gabriela Heclová se narodila 10.4.1998 v Praze. Žije na Kladně.V 8 třídě začala chodit do Základní umělecké školy na zpěv. Momentálně chodí na pražskou státní konzervatoř. V 15 letech začala natáčet videa na youtube pod jménem Gabrielle Hecl. Teď je jedna z nejoblíbenějších českých youtuberek. V roce 2014 začala hrát v seriálu Svatby v Benátkách. Je samouk na piáno a chodí do školy na kytaru.

valiliall

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vánoční řezy
2016 Instalatér z Tuchlovic
2014 Kamila (studentský film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Chlad (S03E20)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Mořský vánek (S01E08)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Nejsledovanější

TV pořady

2018 Souboj coverů (TV pořad)
2016 NETuse (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad) - mod.

Hudební videoklipy

2018 Gabi - Painting (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Gabi - Painting (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace