foto

Axel Block

  • nar. 13.7.1947 (73 let)
    Velbert, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Die abhandene Welt
2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
Herzversagen (TV film)
2010 Die Schwester (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
Takiye: Allah yolunda
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2008 O Nosáčkovi (TV film)
Patchwork (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Jsem ta druhá
Sie ist meine Mutter (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Ztracená minulost (TV film)
2003 Die Klasse von '99
Gott ist tot
Jiná než ostatní (TV film)
2001 Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
2000 Po stopě mé dcery (TV film)
Schule
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Element des Todes (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
1995 Pakten
1994 Alles auf Anfang
1993 Der Kinoerzähler
Engel ohne Flügel
Gefährliche Verbindung (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
Linsenpüree
1991 Jeď, Trabi, jeď!
1990 Der achte Tag
Tatort - Zabou (TV film)
1988 Amiga, La
Der Passagier - Welcome to Germany
1987 Pseudo (TV film)
Zabou
1986 Flucht in den Norden
Záměna (TV film)
1985 Betrogen
Im Innern des Wals
1983 Danni
Ruhe sanft, Bruno (TV film)
1982 Tollwut
1980 Tag an dem Elvis nach Bremerhaven kam, Der
1979 Welt in jenem Sommer, Die (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
Paul kommt zurück (TV film)
Zwischen zwei Kriegen
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
Ende der Beherrschung, Das (TV film)
1976 Ilse ist weg, Die (TV film)
1975 Erzählen (TV film)
Kampf um ein Kind (TV film)
1974 Kein Grund zur Unruhe (TV film)

TV seriály

2004 Strom přání (TV seriál)
2001 Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
1999 Schimanski (TV seriál)
Touha (E07)
1998 Schimanski (TV seriál)
Krysí doupě (E05)
1997 Schimanski (TV seriál)
Nadoraz (E03)
Pokrevní bratři (E02)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1984 Místo činu (TV seriál)
Účet bez hostinského (S01E164)
Vlny za lodí (S01E156)
1983 Místo činu (TV seriál)
Miriam (S01E146)
1982 Místo činu (TV seriál)
Plyšová zvířátka (S01E143)
Neviditelný protivník (S01E134)
1981 Místo činu (TV seriál)
Přeběhlík (S01E131)
Vražda v přístavu (S01E126)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Dokumentární

1996 Wüste Westberlin
1989 American Beauty Ltd.
1977 Fluchtweg nach Marseille
1974 Huckinger März

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Kein Grund zur Unruhe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky