foto

Heidi Wujek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
1997 Odložené štěstí (TV film)
1989 Karambolage (TV film)
Nekonečný příběh 2
1986 Flucht in den Norden
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1978 Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
Tři švédky v Tyrolích 2
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)

TV seriály

2002 Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
Vražda s potleskem (S08E03)
Závěrečný hvizd (S08E02)
další epizody (5)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Policista v lázních (S07E01)
Sioux City (S06E03)
Vražedný trojúhelník (S06E02)
2000 Big Ben (TV seriál)
www.vražda.de (S06E01)
Rudé růže (S05E04)
Vražda ve sboru (S05E03)
1995 Frankenberg (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky