foto

Gary Halvorson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Borodin: Prince Igor (divadelní záznam)
2013 G. Donizetti: Marie Stuartovna (divadelní záznam)
P. I. Čajkovskij: Evžen Oněgin (divadelní záznam)
2011 Bizet's Carmen (divadelní záznam)
2009 Rossini's La Cenerentola (TV film)
Turandot (divadelní záznam)
2008 Thaϊs (divadelní záznam)
2007 Making It Legal (TV film)
2002 B.S. (TV film)
True West (TV film)
2001 Everything But the Girl (TV film)
Voyage to Atlantis: The Lost Empire, The (TV film)
2000 Don Giovanni (TV film)
Peter Pan (TV film)
Play On! (TV film)
1999 Elmo v Zemi mrzoutů
1998 W. A. Mozart: Figarova svatba (divadelní záznam)
1997 Carmen (divadelní záznam)
1994 Broadway at the Hollywood Bowl (TV film)
Carnegie Hall Salutes the Jazz Masters: Verve Records at 50 (TV film)
Dangerous Liaisons, The (TV film)
Disney Sing-Along-Songs: Let's Go to the Circus
1993 Olsen Twins Mother's Day Special (TV film)
1987 Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues (TV film)
1984 Quintessential Peggy Lee, The
1983 Regard of Flight, The (TV film)
1982 Country Girl, The (TV film)

TV seriály

2013 Máma (TV seriál)
A Small Nervous Breakdown and a Misplaced Fork (S01E03)
A Pee Stick and an Asian Raccoon (S01E02)
2012 Marvin Marvin (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Pilot (E01)
Metropolitan Opera: Live in HD (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a velké stěhování (S02E17)
Joey a koulovačka (S02E14)
2005 Committed (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a muzikál (S02E09)
další epizody (5)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a dívka snů, část druhá (S01E09)
Joey a dívka snů, část první (S01E08)
Přátelé (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S10E16)
Když Estelle zemřela (S10E15)
Princezna Consuela (S10E14)
další epizody (5)
2003 Courtship of Eddie's Father, The (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08)
Dort (S10E04)
Jak chtěl být Ross opálený (S10E03)
další epizody (11)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross zpíval neslušnou píseň (S09E07)
Jak Rachel přenášela (S08E22)
Kurz vaření (S08E21)
další epizody (6)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)
Pomluvy (S08E09)
Halloween (S08E06)
další epizody (9)
2000 Přátelé (TV seriál)
Vánoční pásovec (S07E10)
Jen si tak trochu zdřímnout (S07E06)
Zásnubní fotografie (S07E05)
další epizody (10)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossův chrup (S06E08)
Phoebe běhá (S06E07)
Joey a Porsche (S06E05)
další epizody (8)
1998 Jesse (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossův sendvič (S05E09)
Ross hledá byt (S05E07)
Sněžný muž (S05E06)
další epizody (4)
1997 Teen Angel (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Když se dva hledají (S04E10)
1996 Muppets Tonight! (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1991 Riders in the Sky (TV seriál)

Dokumentární

2000 Paul Simon v Paříži (koncert)

TV pořady

2013 Betty White's 2nd Annual 90th Birthday (TV pořad)
2012 Duets (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2003 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Everybody Loves Raymond: The Last Laugh (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace