foto

Monte Bezell

  • nar. Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Gallo
Saint Nicholas
2017 Havana Darkness
2012 Elliot miluje
2010 Hrdina ulice
2008 Město duchů
Stick Up Kids, The
2006 System Within, The

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
Sangre Negra (TV seriál)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Priorita (S02E16)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrou noc (S03E10)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Snajpr (S06E13)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
The Other 'L' Word (S06E13)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 El Gallo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace