foto

Arťom Alexejev

  • nar. 5.11.1983 (36 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2015 Doroga na Berlin
2014 Pojezdka k matěri
2013 Čestné pionýrské
2012 Bělyj tigr

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Topor (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Něnavižu (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky