foto

Lior Raz

  • nar. 24.11.1971 (48 let)
    Jeruzalém, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 6 underground: Tajné operace
2018 Operation Finale
2014 Básník ze školky
2012 Haolam Matshik
2011 Ha-shoter
Mabul
2005 Muchrachim Lehiyot Same'ach
1999 Delta Force One: Ztracená hlídka

TV seriály

2018 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2017 Noflot al HaRaglayim (TV seriál)
Fauda (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2013 Ptzuim BaRosh (TV seriál)
2003 Adumot (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Real Fauda (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2017 Fauda (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)