foto

Yehezkel Lazarov

  • nar. 8.2.1974 (44 let)
    Tel Aviv, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Call for Dreams
2017 Lifne HaZikaron
2014 Básník ze školky
2012 Haolam Matshik
2011 Ba-rakia ha-hamishi
2007 Ha-Hov
2006 Shalosh Ima'ot
1999 Headquarters: Warsaw

TV seriály

2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Malach Shel Ima (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
2005 Ima'lle (TV seriál)
1999 Isha Beafor (TV seriál)
1997 Florentine (TV seriál)
Shemesh (TV seriál)

Dokumentární

2008 Valčík s Bašírem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace