foto

Johnny Lee Michaels

  • nar. 1963
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Viimeiset rotannahat

TV seriály

2006 O.C. (TV seriál)
The Gringos (S04E02)

Dokumentární

2010 Timanttikoirien vuosi 1984

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Mosku - lajinsa viimeinen
Paratiisi
1998 Going to Kansas City
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1991 Postia marsalkalle (TV film)
1990 Porttikielto taivaaseen
1989 Insiders
Perintö (TV film)
1988 Lupaus (TV film)
Yksinäinen paikka (TV film)
1987 Älä itke Iines
1986 Valkoinen kääpiö

TV seriály

1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Myrsky (E12)
Bremerhaven (E11)
Kahden tulen välissä (E10)
další epizody (12)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Pankkiryöstö 2/2 (E06)
Pankkiryöstö 1/2 (E05)
Kaahariauto 2/2 (E04)
další epizody (6)
Love Story (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1991 Autovaras (TV seriál)
Häkkilinnut (TV seriál)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)

TV pořady

1995 Valopilkku (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2003 Paratiisi

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky