foto

Seppo Juusonen

  • nar. 27.11.1949 (70 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Muž bez minulosti
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1989 Kotia päin
Paratiisin kahleissa (TV film)
1985 Neznámý voják

TV seriály

2004 Hiljaista on (TV seriál)
Cosi fan putti putti (E08)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
1994 Kyllä isä osaa (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Metsolat (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1986 Ramppivalot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky