foto

Douglas Boswell

  • nar. 14.3.1975 (45 let)

Biografie

Douglas Boswell je belgický scenárista a režisér. Vystudoval režii na filmové škole Rits v Bruselu. Věnuje se převážně TV realizacím, režíroval řadu úspěšných seriálů jako např. LouisLouise (2008–2009), David (2009–2010), Ella (2010) či Elfí hora (De elfenheuvel, 2011–2013). Natočil též několik krátkých filmů jako např. Romance (2004) či Samaritán (Samaritan, 2008). V celovečerním formátu debutuje rodinným snímkem Labyrint (Labyrinthus, 2014).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2014 Labyrint
2008 Samaritan
2005 Selected Shorts #1
2004 Romance

TV seriály

2018 Buck (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Samaritan
2004 Romance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky