foto

Carl Schultz

  • nar. 19.9.1939 (79 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
Mladý Indiana Jones: Tajemství blues
2000 Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Cestou lvů
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
1997 Láska v obklíčení (TV film)
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
1991 Kudy domů (TV film)
1989 Cassidy (TV film)
1988 Sedmé znamení
1987 Bullseye
Travelling North
1985 Winners: Top Kid (TV film)
1983 Careful, He Might Hear You
Goodbye Paradise
1979 Ride on Stranger (TV film)
1978 Modrá ploutev
1977 Tichborne Affair, The (TV film)
1974 A Hard God (TV film)
Misanthrope, The (TV film)

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1981 Levkas Man (TV seriál)
Sportovní šance (TV seriál)
1979 Place in the World, A (TV seriál)
1978 Obviněn a na útěku (TV seriál)
Tickled Pink (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
Seven Ages of Man (TV seriál)
1974 Touch of Reverence, A (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
1972 Over There (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace