foto

Natasha Chandel

  • nar. 28.5.1984 (35 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
All That Matters (S02E04)
2017 The Mindy Project (TV seriál)
A Romantical Decouplement (S06E02)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Krůček od úspěchu (S01E07)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 11 Cameras (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace