foto

Anand Tucker

  • nar. 24.6.1963 (55 let)
    Bangkok, Thajsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2022 Truckers
2013 Gothica (TV film)
2010 Přestupný rok
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1983 (TV film)
2007 And When Did You Last See Your Father?
2005 Jeden navíc
1998 Hilary a Jackie
1996 Saint-Ex
1994 Anne Rice: Birth of the Vampire (TV film)

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

2008 V plamenech
2003 Dívka s perlou

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace