foto

Markus Selin

  • nar. 16.3.1960 (60 let)
    Nummela, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Risto Räppääjä ja väärä Vincent
Se mieletön remppa
2019 Olen Suomalainen
Risto Räppääjä ja pullistelija
Tarhapäivä
2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Kaikki oikein
Země nadějí
2017 Saattokeikka
Yösyöttö
2016 Květy zla
2015 Porodní bába
Vares - Sheriffi
2014 Kummeli V
Mrzout
2013 Kaappari
Přijede prezident!
Temné vody
2012 Imaginaerum
Jussi Vares: Město vrahů
Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
Očista
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
Jussi Vares: Polibek zla
Jussi Vares: Smrt panen
Kotirauha
2010 Pikkuveli (TV film)
Utíkej, sestro, utíkej!
2009 Rööperi
2008 Domov šedých motýlů
Kummeli Alivuokralainen
Temné patro
Älä unta nää (TV film)
2007 Astropia
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Arppa vaan (TV film)
Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kodit ja kalusteet (TV film)
Matti
Mrazivé město
Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)
2005 47 Seconds
Zamrzlá země
2004 Láska je láska
Vares - Yksityisetsivä
2003 Pahat Pojat
2002 Liekki (TV film)
2001 Minä ja Morrison
2000 Automat na lásku
Lomalla
1999 Häjyt
Talossa on Saatana (TV film)
1998 Spice Girls - puoli tuntia pikasilmänruokaa (TV film)
1997 Kummeli kultakuume
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1986 Arktické peklo

TV seriály

2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
2000 Kirjava silta (TV seriál)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Ihana mies (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)

Dokumentární

2012 Robin
2007 Törni - Sotilaan tarina
2006 Nightwish: End of an Era (koncert)
2001 Minä ja Morrison eli Sex Love and Rock'n Roll (TV film)
1999 Bioterror
Näin tehtiin Häjyt (TV film)

TV pořady

2006 Studio Impossible (TV pořad)
2003 Haluatko filmitähdeksi? (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)
1993 Gladiaattorit (TV pořad)

Koncert

1995 Samuli Edelmann: Live (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Arktické peklo

TV pořady

1993 Gladiaattorit (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Matti

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 Se on Matti - dokumentti elokuvan teosta (TV film)
2004 Näin tehtiin Levottomat 3 (TV film)
2001 Minä ja Morrison eli Sex Love and Rock'n Roll (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1998 Tähtitehdas (TV seriál)

Koncert

1995 Samuli Edelmann: Live (koncert)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
Lamastalgia (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Jos (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky