foto

Kata Launonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2017 Yösyöttö
2016 Fantasia
Tomaatti
2015 Je to jen jméno
2014 First World Problems
Mrzout
2013 Lví srdce
2012 Index lásky
Sirocco
Valtatie 13 (TV film)
2011 2B (studentský film)
Ticho
2010 Laponská odysea
Onion
Princezna
2009 Runaway Beer (studentský film)
Viikko ennen vappua
2008 Bouřlivák
Monte Rosso
Älä unta nää (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Arppa vaan (TV film)
Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kodit ja kalusteet (TV film)
2005 Caasha (TV film)
Game Over
2003 Espoon viimeinen neitsyt (TV film)
Kaivoksen lapset (studentský film)
Partanen (TV film)
2002 Heinähattu ja Vilttitossu

TV seriály

2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Elämän laukkapoluilla (S02E05)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Napamiehet (TV seriál)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (12)
2011 Ratkaiseva isku (TV seriál)

Dokumentární

2004 Malesian matkaajat (TV seriál)

TV pořady

2011 Nyt huudetaan, Leijonat! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Valtatie 13 (TV film)
2005 Caasha (TV film)

TV seriály

2011 Ratkaiseva isku (TV seriál)

TV pořady

2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace