foto

Brian Wilson

  • nar. 20.6.1942 (76 let)
    Inglewood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Love & Mercy - a.z.
1991 Mé soukromé Idaho
1965 The Monkey's Uncle

TV seriály

2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)

Dokumentární

2018 Echo In the Canyon
2016 Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds (TV film)
George Fest: A Night to Celebrate the Music of George Harrison
Zlatá Lýra (TV film) - a.z.
2015 I Hope You Dance: The Power and Spirit of Song
2014 Hvězdy za železnou oponou
2012 Brian Wilson: Songwriter 1969 - 1982 - a.z.
The Beach Boys: 50 let (koncert)
2011 Beatles Stories
My First Guitar
2010 Brian Wilson: Songwriting 1961-1969 - a.z.
2008 The Wrecking Crew - a.z.
2006 Tales of the Rat Fink
2004 Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
Smile (TV film)
2003 Brian Wilson on Tour
2001 An All-Star Tribute to Brian Wilson (koncert)
1999 Brian Wilson: A Beach Boy's Tale (TV film)
1998 The Beach Boys: The Lost Concert (koncert)
1995 Brian Wilson: I Just Wasn't Made for These Times (TV film)
1985 Live Aid (koncert)
1964 The T.A.M.I. Show

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2006 Abbey Road: Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Brian Wilson - On the Island (hudební videoklip)
Brian Wilson - The Right Time (hudební videoklip)
2014 Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
2006 Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
1966 The Beach Boys: God Only Knows (hudební videoklip)
The Beach Boys: Good Vibrations (hudební videoklip)
The Beach Boys: Sloop John B (hudební videoklip)
The Beach Boys: Wouldn't It Be Nice (hudební videoklip)
1965 The Beach Boys: Barbara Ann (hudební videoklip)
The Beach Boys: California Girls (hudební videoklip)
The Beach Boys: Do You Wanna Dance? (hudební videoklip)
The Beach Boys: Help Me, Rhonda (hudební videoklip)
1964 The Beach Boys: Dance, Dance, Dance (hudební videoklip)
The Beach Boys: Fun, Fun, Fun (hudební videoklip)
The Beach Boys: In My Room (hudební videoklip)
The Beach Boys: When I Grow Up (To Be a Man) (hudební videoklip)
1963 The Beach Boys: Little Deuce Coupe (hudební videoklip)
The Beach Boys: Little Saint Nick (hudební videoklip)
The Beach Boys: Shut Down (hudební videoklip)
The Beach Boys: Surfer Girl (hudební videoklip)
1962 The Beach Boys: Surfin' Safari (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2004 Smile (TV film)

Hudební videoklipy

2015 Brian Wilson - On the Island (hudební videoklip)
1966 The Beach Boys: God Only Knows (hudební videoklip)
The Beach Boys: Good Vibrations (hudební videoklip)
The Beach Boys: Sloop John B (hudební videoklip)
The Beach Boys: Wouldn't It Be Nice (hudební videoklip)
1965 The Beach Boys: California Girls (hudební videoklip)
1964 The Beach Boys: Dance, Dance, Dance (hudební videoklip)
The Beach Boys: Fun, Fun, Fun (hudební videoklip)
The Beach Boys: In My Room (hudební videoklip)
The Beach Boys: When I Grow Up (To Be a Man) (hudební videoklip)
1963 The Beach Boys: Little Deuce Coupe (hudební videoklip)
The Beach Boys: Shut Down (hudební videoklip)
The Beach Boys: Surfer Girl (hudební videoklip)
1962 The Beach Boys: Surfin' Safari (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace