foto

Sheldon Wilson

Biografie

Sheldon Wilson je režisér a scénárista, momentálně žijící v Kanadě. Ve svých filmech se zaměřuje na moment překvapení, tedy nedá dopustit na filmový žánr, horror či thriller.
Nastartoval kariéru po svém zrežírovaném filmu NIGHT CLASS (Svůdná zlodějka) z roku 2001, kdy obsadil do jedené z hlavních rolí, Rona Perlmana. Za zmínku z jeho tvorby stojí oceněný nezávislý celovečerní film SHALLOW GROUND (Krvavé stopy), byl oceněn za nejlepší snímek roku 2004 na hororové festivalu Dead By Dawn konajícím se v Edinburgu, Skotsko.
V současné době pracuje na snímku COLD SPRING a chce se nadále podílet a věnovat filmům s hororovou tématikou.

elixir

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Neverknock (TV film)
Stickman (TV film)
2016 The Night Before Halloween (TV film)
2015 Hon na žraloka
The Hollow (TV film)
The Unspoken
2014 The Hazing Secret (TV film)
2013 Les sebevrahů (TV film)
2011 Mega bouře (TV film)
Zabijácká hora (TV film)
2004 Krvavé stopy

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Kaw
2004 Krvavé stopy

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky