foto

Logan Henderson

  • nar. 14.9.1989 (29 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Big Time Movie (TV film)
2010 Big Time Christmas (TV film)

TV seriály

2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Dokumentární

2012 Big Time Tour (koncert)

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2008 Drtivá porážka (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Big Time Rush - City Is Ours (hudební videoklip)
Big Time Rush feat. Snoop Dogg - Boyfriend (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace