foto

Carol Wiseman

  • nar. 20.11.1942 (77 let)
    Southport, Hrabství Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Shadowy Third, The (TV film)
1993 Face the Music
1991 Prý jsme manželé (TV film)
1990 Matka, dcera a milenci
1989 Somewhere to Run (TV film)
1987 The Finding (TV film)
1986 A Little Princess (TV film)
1983 Dear Box Number (TV film)
1979 Coming Out (TV film)

TV seriály

1997 Snap (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Goggle Eyes (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky