foto

Márta Bakó

  • nar. 9.4.1920
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 15.1.2013 (92 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Igazából apa
2005 Člověk bez osudu
2003 Telitalálat
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
Show pro nevidomé
1999 Egérút
1993 Hoppá
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
Az ördög talizmánjai (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Hanyatt-homlok
Hra v oblacích
Élő holttest (TV film)
1983 A közös kutya (TV film)
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
Beze stopy
Három szabó legények
Három szabólegények
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
Ztřeštěná rodinka
1980 A Sipsirica (TV film)
1978 A Zebegényiek (TV film)
Fent a Spitzbergáknál (TV film)
Kalaf és Turandot története (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
1976 Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
1975 Kutyabaj
1974 Ficzek úr (TV film)
Pendragonská legenda
Sedm tun dolarů
1973 Die Tausenderreportage
Egy filozopter szerelmei (TV film)
Kakuk Marci
Lányarcok tükörben
Álljon meg a menet!
1972 Ahoj, moře!
Byla jednou jedna rodina
Běž, aby tě chytili
Králíci v šatně
Lányarcok tükörben
Měl jsem dvaatřicet jmen
Régi idők mozija (TV film)
Szerelem jutányos áron (TV film)
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
V městě čeká láska
Vrah je v domě
1970 Az erkély (TV film)
Egy örült éjszaka
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Muž z obrazovky
Történelmi magánügyek
1969 Ismeri a szandi mandit?
Mluvící plášť
1968 A sofőr visszatér (TV film)
Irány Mexikó (TV film)
1966 A férfi egészen más
1965 Gyerekbetegségek
Nem
Zamilovaní cyklisté
1964 Férjhez menni tilos!
Miért rosszak a magyar filmek?
1963 Kertes házak utcája
Předposlední člověk
1961 Jó utat autóbusz
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1958 Jaká to noc!

TV seriály

2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
1986 Kiváncsi Fáncsi (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
A választás (E01)
Ferenc Liszt (TV seriál)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Az áruló (E05)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
A kultúrmunka (E05)
Eger ostroma (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky